Головна Новини Суспільство події Йому не дають говорити: журналістів "відфутболили" в лікарні, де лежить постраждалий в ДТП з Кулебою
commentss НОВИНИ Всі новини

Йому не дають говорити: журналістів "відфутболили" в лікарні, де лежить постраждалий в ДТП з Кулебою

В лікарні сказали, що постраждалий водій в аварії за участі Миколи Кулеби дуже багато спить

27 листопада 2019, 12:16 comments4332
Поділіться публікацією:
Йому не дають говорити: журналістів "відфутболили" в лікарні, де лежить постраждалий в ДТП з Кулебою

Журналісти та активісти не змогли поспілкуватися з водієм, який нещодавно постраждав в ДТП за участю уповноваженого з прав дитини Миколи Кулеби. У лікарні неочікуваних гостей просто не пустили до потерпілого. Про це заявив блогер і журналіст Назар Приходько.

Як розповів Приходько, вчора, 26 листопада, він і ще декілька журналістів вирушили у Києво-Святошинську районну лікарню, де перебуває на лікуванні потерпілий в аварії водій мікроавтобуса. В приймальному відділенні та реєстратурі нібито заявили, що "нічого не знають", і відправили до заступника головного лікаря, той же, за словами блогера, "відфутболив" гостей до директора. Незважаючи на слова секретаря про те, що директор зайнятий, хлопці все одно увійшли в кабінет.

"Директор Лява Роман Борисович відразу поставив себе вище всіх заявив, мовляв, я вам нічого не повинен. Незважаючи на те, що ми пред'явили наші журналістські посвідчення і посилалися на те, що їхній пацієнт не проходить як "таємниця слідства", не "легендований" і немає від нього або його родичів усної або письмової відмови спілкуватися зі ЗМІ", — повідомив Приходько. За його словами, секретар сказала, що в палату потерпілого напередодні не пустили і центральні телеканали. Потім хлопців нібито намагалася виштовхати охорона, а далі приїхали ще й люди з автоматами.

Єдине, що вдалося дізнатися — постраждалий водій перебуває в травматології і, за словами медпрацівників, дуже багато спить. Приходько написав, що водієві не дають говорити, хоча журналісти часто спілкуються з учасниками аварій в лікарнях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МВС заявили про те, хто став винуватцем у цій аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!