Головна Новини Суспільство події Рейтинг Зеленського стрімко падає: соціологи провели опитування населення
commentss НОВИНИ Всі новини

Рейтинг Зеленського стрімко падає: соціологи провели опитування населення

Опитування показало, що до Володимиру Зеленському в кінці цього місяця негативно ставляться 19% респондентів, позитивно — 52%

28 листопада 2019, 12:02 comments1573
Поділіться публікацією:
Рейтинг Зеленського стрімко падає: соціологи провели опитування населення

Президент України Володимир Зеленський втрачає свої позиції: в цьому місяці рейтинг глави держави становив 52%, тоді як місяцем раніше він був ще 64%. Про це свідчить опитування, проведене Київським міжнародним інститутом соціології.

Так, опитування соціологи проводили під час телефонних інтерв'ю. В цілому експерти опрацювали 1500 інтерв'ю з 22 по 25 листопада. Опитування показало, що до Володимиру Зеленському в кінці цього місяця негативно ставляться 19% респондентів, позитивно — 52%.

"Протягом осені частка тих, хто відноситься до Зеленського позитивно, зменшувалася: 73% у вересні, 66% у жовтні, 64% на початку листопада, 52% в кінці листопада. Частка тих, хто відноситься до Зеленського негативно, протягом осені зростала: 7% у вересні, 9% в жовтні, 12% на початку листопада, 19% в кінці листопада", — розповіли в прес-службі інституту соціології.

Раніше портал "Коментарі" писав, президент Володимир Зеленський заявив про готовність до двосторонніх переговорів з російським колегою Володимиром Путіним в рамках "нормандського формату".

"Я думаю, що там буде багато двосторонніх форматів. Я впевнений, що там може бути формат і з пані Меркель, і з паном Макроном, і з паном Путіним. Ми готові до будь-яких форматів в форматі нормандської четвірки", — сказав глава держави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!