Головна Новини Суспільство події Нацбанк подав до суду на нардепа Дубінського
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацбанк подав до суду на нардепа Дубінського

У судовому позові проти Олександра Дубінського Національний банк України вимагає захистити ділову репутацію

28 листопада 2019, 15:18 comments2124
Поділіться публікацією:
Нацбанк подав до суду на нардепа Дубінського

Національний банк України (НБУ) подав до суду на нардепа Олександра Дубінського: вимагають захистити їхню ділову репутацію від наклепів, які начебто здійснював "слуга народу". Про це повідомляє прес-центр НБУ.

Повідомляється, що впровадження відкрив Солом’янський районний суд міста Києва ще 12 листопада. В НБУ заявляють, що буцімто за дорученням олігарха Ігора Коломойського Дубінський координує інформаційні атаки на центральний банк. Так, НБУ вимагає від Дубінського спростувати інформацію, яку він раніше поширював в мережевих каналах DubinskyPro, а також на Youtube та у Facebook. Йдеться про повідомлення Дубінського про начебто організацію крупної корупційної схеми керівником НБУ Яковом Смолієм та його заступником Катериною Рожковою. А також Дубінський звинуватив НБУ у начебто "допомозі" олігарху Сергію Курченку. Усі заяви нардепа в НБУ назвали безпідставними, дискредитуючими, а Дубінському навіть вже сформулювати текст спростування.

У свою чергу, Дубінський у своєму Telegram-каналі заявив, що "не знає, що вони (НБУ, — ред.) збираються оскаржувати", бо вже начебто все і так у суді доведено. Ще він зробив опитування серед підписників щодо того, чи слід йому спростовувати раніше надану інформацію про начебто афери в НБУ.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Нацбанк заявив про те, хто влаштовує на них атаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!