Головна Новини Суспільство події Адвокат Трампа став мером селища під Києвом
commentss НОВИНИ Всі новини

Адвокат Трампа став мером селища під Києвом

На село раніше збирали фінансову допомогу в рамках акції "Американські друзі"

28 листопада 2019, 15:52 comments2933
Поділіться публікацією:
Адвокат Трампа став мером селища під Києвом

Американський адвокат Рудольф Джуліані, який представляє інтереси Дональда Трампа, став мером села під Києвом. Власне, Джуліані отримав посаду в селищі Анатівка, в яке на початку війни на Донбасі переїхали єврейські сім'ї. Про це пише агентство новин Bloomberg.

Як стало відомо, Анатівку заснував головний рабин України Моше Асман, який довгі роки знайомий з Джуліані. На селище також збирали фінансову допомогу в рамках акції "Американські друзі". Почесний документ, який свідчить про те, що Джуліані став мером, він міг отримати під час візиту до Києва у травні цього року. Однак тоді поїздка адвоката в столицю скасувалася.

"Замість цього Джуліані зустрівся з Асманом у Парижі і взяв від нього великий ключ від селища, який засвідчив його статус почесного мера", — пише агентство.

Раніше портал "Коментарі" писав, що комітет з питань юстиції Палати представників Конгресу США запросив президента Дональда Трампа та його представників взяти участь у  слуханнях справи про його імпічмент, які відбудуться 4 грудня. Джеррі Недлер, опозиційний демократ і голова комітету, направив Трампу лист із запрошенням.

У той же час відзначається, що глава Білого Дому не зобов'язаний відвідувати засідання. Там повинні заслухати експертів-правників, які повинні проаналізувати конституційні підстави імпічменту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!