Головна Новини Суспільство події У Києві затримали педофіла, який через інтернет розбещував дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві затримали педофіла, який через інтернет розбещував дітей

Громадянин у соцмережах знайомився з дітьми, вів з ними інтимні листування і відправляв їм фотографії еротичного змісту

28 листопада 2019, 16:45 comments1827
Поділіться публікацією:
У Києві затримали педофіла, який через інтернет розбещував дітей

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який познайомився в інтернеті з 10-річною дівчинкою, виманив її на вулицю і зґвалтував у недобудованому будинку. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Як стало відомо, 41-річний громадянин в соцмережах знайомився з малолітніми дітьми, вів з ними інтимні листування і відправляв їм фотографії еротичного змісту. Пізніше підозрюваний познайомився з 10-річною школяркою, зустрівся з нею і в недобудованому будинку зґвалтував.

"За результатами розслідування, яке проводилося спільно з Подільським управлінням поліції і Департаментом кіберполіції Національної поліції України, злочинця вдалося встановити і затримати. Зараз чоловікові повідомлено про підозру у ч. 2 ст. 156 ("Вчинення розпусних дій щодо малолітньої") і ч. 4 ст. 153 ("Вчинення дій сексуального характеру відносно особи, яка не досягла чотирнадцяти років) КК України", — повідомили в прес-службі прокуратури.

Якщо в суді буде доведена вина підозрюваного, за ґрати він відправиться на строк до 10 років.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Одесі відкрили кілька кримінальних проваджень стосовно працівників Центру соціально-психологічної реабілітації обласної служби у справах дітей. Крім неналежного догляду за вихованцями, в центрі до них могли застосовувати насильство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!