Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: "репетиція" переговорів по газу і нові розслідувачі у справах Євромайдану
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: "репетиція" переговорів по газу і нові розслідувачі у справах Євромайдану

Сьогодні глави МЗС України і Словаччини вирушать на Донбас, де обговорять російську агресію

29 листопада 2019, 07:05 comments1652
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: "репетиція" переговорів по газу і нові розслідувачі у справах Євромайдану

"Репетиція" переговорів. Сьогодні в Брюсселі відбудеться технічна нарада, яка передуватиме міністерській зустрічі Євросоюзу, РФ та України з газового питання. До тристоронньої зустрічі, яка повинна відбутися на початку грудня, вже підготувалися на рівні експертів у форматі телеконференції. Тепер же відбудеться ключова нарада, щоб переговори міністрів з газового питання відбулися без будь-яких нюансів.

Місія ОБСЄ. Сьогодні в Україні з робочим візитом перебуває голова ОБСЄ — міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мирослав Лайчак. Глава МЗС разом з українським колегою Вадимом Пристайко вирушить в Станицю Луганську на Донбас. Чиновники обговорять ключові питання, викликані російською агресією щодо України.

Передадуть справи про Майдан. Сьогодні, за словами генпрокурора Руслана Рябошапки, повинна завершиться інвентаризація матеріалів і речових доказів злочинів, які відбувалися на Євромайдані в 2014-му. Відтепер цими справами буде займатися не Генеральна прокуратура, а Державне бюро розслідувань, куди передадуть близько 15 тисяч томів з кримінальними провадженнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!