Головна Новини Суспільство події Готуємося до Нового року: українцям обіцяють тривалий відпочинок
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємося до Нового року: українцям обіцяють тривалий відпочинок

Українців чекають два чотирьохденні уікенди, які доведеться відпрацювати

29 листопада 2019, 11:06 comments1694
Поділіться публікацією:
Готуємося до Нового року: українцям обіцяють тривалий відпочинок

Новорічні свята для українців будуть тривалими. Згідно з розпорядженням Кабміну, 30 і 31 грудня в нашій країні будуть вихідними, як, відповідно, і 1 січня. Таким чином, українці відпочиватимуть чотири дні: з 29 грудня з 1 січня. Однак субота 28 грудня буде робочою – в рахунок компенсації за вихідний понеділок. Ще один день відпрацювання призначили на 21 грудня.

6 січня 2020 року українці зможуть відпочити. Тобто, буде ще один чотириденний вихідний, відпрацювати який доведеться 11 січня. Втім, всі ці суботи будуть прирівнюватися до святкових днів, тому робочий день українців скоротять на годину.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в цьому році державні лісогосподарські підприємства планують реалізувати понад 500 тисяч новорічних ялинок. Дерева на продаж заготовляються за заявками торгових організацій і споживачів. На вибір пропонують сосну звичайну, кримську, ялину європейську і ялицю білу. Середня ціна дерева в державних лісгоспах — близько 75 грн за погонний метр. Ялинки у горщиках обійдуться щонайменше у 100 гривень. У державних лісгоспах дерева купувати значно дешевше, ніж на ялинкових базарах. При цьому лісгоспи будуть організовувати роздрібну торгівлю в різних населених пунктах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!