Головна Новини Суспільство події Ангела Меркель впала на конференції в Берліні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ангела Меркель впала на конференції в Берліні

Канцлер спіткнулася на сходах перед сценою і впала на коліна, після чого іронічно пожартувала

29 листопада 2019, 13:25 comments3037
Поділіться публікацією:
Ангела Меркель впала на конференції в Берліні

Канцлер Німеччини Ангела Меркель на конференції в Берліні не помітила сходинок перед сценою, оступилася і впала. Після інциденту канцлер з посмішкою сказала, що "не побачила сходи, але наступного разу неодмінно ними скористається". Про це пише видання Daily Mail.

Відео інциденту потрапило в інтернет, де швидко набрало популярність. На ньому видно, як Ангела Меркель піднімається на сцену перед численним натовпом глядачів, оступається на сходах і падає на коліна. Після чого канцлер, спершись на трибуну, встала і, не розгубившись, пожартувала, що наступний раз буде більш уважна.

Потім Меркель звернулася до представників німецької промисловості і торговельних палат, заявивши про необхідність змін у Всесвітній торговельній організації.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Це вже сьома телефонна розмова між лідерами ФРН і України.

У ході розмови сторони обговорили підготовку зустрічі лідерів чотирьох країн — України, Росії, Франції та Німеччини в так званому "нормандському форматі", яка запланована на 9 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!