Головна Новини Суспільство події У ЄС назвали першого українського політика, який зробив внесок у врегулювання конфлікту на Донбасі, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС назвали першого українського політика, який зробив внесок у врегулювання конфлікту на Донбасі, - ЗМІ

Віктор Медведчук запропонував прямі переговори з лідерами «ЛДНР», що стало початком припинення війни

29 листопада 2019, 13:55 comments1296
Поділіться публікацією:
У ЄС назвали першого українського політика, який зробив внесок у врегулювання конфлікту на Донбасі, - ЗМІ

У Європі оцінили внесок українського політика Віктора Медведчука у врегулюванні конфлікту на Донбасі. За інформацією авторитетного польського центру "Ягеллонія", голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" є першим українським політиком, який запропонував прямі переговори з лідерами "ЛДНР".

Поляки впевнені: ці прямі переговори з лідерами самопроголошених республік могли б стати хорошим початком для припинення війни на Донбасі. "Віктор Медведчук закликав до створення так званого Донбаського автономного регіону і запропонував прямі переговори з лідерами самопроголошених республік. Такі дії ведуть до врегулювання конфлікту на Донбасі", – йдеться в матеріалі. За словами авторів, головним представником російського президента в Україні нібито є український олігарх Ігор Коломойський. "Цікаво, що Ігор Коломойський, олігарх, розмовляє з Кремлем в один голос. В інтерв'ю з Сонею Кошкіною, головним редактором LB.ua, він прямо заявив, що Путін не впливав на Донбас", – пишуть польські журналісти.

Як повідомляв портал "Коментарі", сьогодні в партії "Опозиційна платформа – За життя" відреагували на гучну заяву народного депутата від фракції "Слуга народу" Ольги Василевської-Смаглюк про те, що "в країні настільки сильна свобода слова, що її пора б вже трошки приглушити". В ОПЗЖ впевнені: висловлювання колеги суперечить Конституції і може спричинити знищення свободи слова в Україні, тому через такі заклики Василевська-Смаглюк повинна скласти повноваження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Ягеллония"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!