Головна Новини Суспільство події Милованов опублікував рейтинг областей по зайнятості населення: топ очолили Київ і Харківська область
commentss НОВИНИ Всі новини

Милованов опублікував рейтинг областей по зайнятості населення: топ очолили Київ і Харківська область

Харків'яни найбільше працюють у міській та сільській місцевості

29 листопада 2019, 14:19 comments1981
Поділіться публікацією:
Милованов опублікував рейтинг областей по зайнятості населення: топ очолили Київ і Харківська область

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов сьогодні, 29 листопада, опублікував список областей за рівнем зайнятості населення у віці 1570 років. Рейтинг він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

В топ-5 по міській місцевості потрапили Київ (62,6%), Харківська (61,8%), Черкаська (60,5%), Дніпропетровська та Закарпатська області (60%). У свою чергу топ-5 сільській місцевості очолили Луганська (68,7%), Сумська (63,4%), Чернігівська (63,3%), Херсонська (62%) та Харківська області (59,8%).

"Цифри показують, що порівняно з іншими регіонами, населення Харківської області найбільш включена в міській і сільській місцевостях — в середньому 62%. Ми плануємо легалізувати і спростити пошук роботи на ринку праці через нове трудове законодавство. Це дозволить кожному українцю працювати на тих умовах, які для нього найбільш зручні. А "сірий" ринок праці — виведемо з тіні", — зазначає Тимофій Милованов.

Раніше портал "Коментарі" писав, що міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства розробило кілька сценаріїв зростання зарплат в Україні базовий та оптимістичний. Якщо у базовому прогнозі на 2022 рік закладена середня зарплата в розмірі 16 047 гривень, то в оптимістичному може бути від 16 до 18 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!