Головна Новини Суспільство події Суд арештував бізнесмена Вадима Альперіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд арештував бізнесмена Вадима Альперіну

Суд також призначив Альперіну заставу у розмірі 280 млн гривень

29 листопада 2019, 22:40 comments1507
Поділіться публікацією:
Суд арештував бізнесмена Вадима Альперіну

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту бізнесменові Вадиму Альперіну. Про це повідомляє РБК-Україна.

Суд також призначив Альперіну заставу у розмірі 70 млн гривень. Також повідомляється, що Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) просить взяти його під варту із заставою 280 млн гривень. Зазначається, що Альперіно було затримано вчора.

До цього президент України Володимир Зеленський обіцяв винагороду тим, хто доможе знайти Альперіна. Він його назвав одним з хрещених батьків української контрабанди. Втім, Альперін сам прийшов до НАБУ.

Додамо, що одеського контрабандиста Вадима Альперіна затримали 26 листопада, коли він прийшов на допит до САП. За добу до цього НАБУ провело спецоперацію на митниці, за результатами якої було затримано десять осіб, в тому числі заступник голови Київської митниці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", президент Зеленський порадив прокурорам виправити репутацію. Глава української держави Володимир Зеленський вважає, що органам прокуратури слід зайнятися питаннями іміджу. З такою заявою він виступив на урочистостях, присвячених Дню прокуратури. Президент зазначив, що за останні роки саме поняття "прокурор" викликає негативне ставлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!