Головна Новини Суспільство події Посольство ОАЕ в Україні «поховало» Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольство ОАЕ в Україні «поховало» Зеленського

На знімках, біля фотографії Зеленського в чорній рамці також є символічний банер (мабуть, в тематику заходу) і український прапор

2 грудня 2019, 21:44 comments7006
Поділіться публікацією:
Посольство ОАЕ в Україні «поховало» Зеленського

На одному із заходів, організованому посольством Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні стався казус. Фотографію президента України Володимира Зеленського поставили в чорну рамку і обставили її квітами. Фотофакт був розміщений на сторінці видання "Букви" у Facebook.

"Нічого особливого, просто захід від ОАЕ", — підписали журналісти фотографію Зеленського.

На знімках, біля фотографії Зеленського в чорній рамці також присутній символічний банер (мабуть, тематику заходу) та український прапор.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Об'єднаних Арабських Еміратах жінка звернулася до суду, щоб розлучитися з чоловіком, тому що його доброта перетворила її життя на "пекло". Пара одружена вже рік, і за цей час між ними не було ніяких сварок, а чоловік час від часу готував і допомагав по дому. Тому незадоволена дружина звернулася в шаріатський суд емірату Аль-Фуджейра. Суд відклав розгляд справи про розлучення, щоб дати подружжю шанс помиритися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!