Головна Новини Суспільство події Події четверга: міністри обговорять виховання дітей, а Пукач оскаржуватиме довічне ув'язнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Події четверга: міністри обговорять виховання дітей, а Пукач оскаржуватиме довічне ув'язнення

Сьогодні у світі вітають добровольців і ніндзя

5 грудня 2019, 07:05 comments1919
Поділіться публікацією:
Події четверга: міністри обговорять виховання дітей, а Пукач оскаржуватиме довічне ув'язнення

Обговорять виховання. Сьогодні, 5 грудня, прем'єр Олексій Гончарук прийме участь у розширеному засіданні Координаційної ради з питань реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. Крім Гончарука, гострі питання в цій сфері будуть вирішувати міністри соціальної політики, охорони здоров'я, а також освіти і науки. Крім того, запрошені представники дитячого фонду ООН та керівники профільних департаментів.

Справа Пукача. У Верховному Суді сьогодні розглянуть касацію на вирок екс-начальнику департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ України Олексію Пукачу, який відбуває довічне покарання за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Слідство встановило, що Пукач, будучи на чолі злочинної групи, скоїв вбивство у вересні 2000 року. Через 13 років його засудили до довічного ув'язнення, однак з таким "суворим" вироком екс-правоохоронець не згоден: мовляв, на лаві підсудних не опинилися замовники злочину.

Свята. Сьогодні в нашій країні відзначають День працівників статистики, а у всьому світі — Міжнародний день добровольців, Всесвітній день ґрунтів і навіть свято ніндзя. А іменинники 5 грудня – Олексій, Архип, Афанасій, Борис, Василь, Володимир і Герасим. Також не забудьте привітати Івана, Іллю, Максима, Марка, Михайла, Павла, Петра, Федора і Якова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!