Головна Новини Суспільство події Росія в ОБСЄ блокує резолюцію про деокупаціїю Криму, - Сенцов
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія в ОБСЄ блокує резолюцію про деокупаціїю Криму, - Сенцов

Сенцов і Сущенко знаходяться в Братиславі на Раді міністрів ОБСЄ

6 грудня 2019, 06:55 comments1911
Поділіться публікацією:
Росія в ОБСЄ блокує резолюцію про деокупаціїю Криму, - Сенцов

Російська Федерація блокує включення питання деокупації анексованого Криму в підсумкову резолюцію засідання Ради міністрів закордонних справ країн ОБСЄ. Про це повідомив колишній політв'язень Олег Сенцов в Facebook.

Разом з ще одним колишнім політв'язням Кремля Романом Сущенко він виступив на заходах в ході цієї Ради.

"Ми говоримо про російську агресію, наших полонених, а вороги тим часом блокують включення в підсумкову резолюцію питання про деокупацію Криму", — зазначив Сенцов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Олегу Сенцову в Європейському парламенті вручили премію ім. Сахарова "За свободу думки", лауреатом якої він став в 2018 році, коли він перебував у російській в'язниці і фізично не міг її отримати.

"Кожен раз, коли ви хочете простягнути руку Путіну через наші голови, пам'ятайте про 13 тисяч загиблих військових. Про тих сотнях хлопців, яких можуть катувати прямо зараз. Про тих кримських татар і їх сім'ях, які можуть залишитися без батьків. Пам'ятайте про тих хлопців, які зараз у камуфляжах знаходяться в окопах. Ризикують своїм життям. За вашу і нашу свободу. Не забувайте про них, будь ласка", — заявив колишній політв'язень під час вручення.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!