"Пологові" затори: жінка народила доньку прямо в авто

В Одесі сімейна пара не змогла доїхати до пологового будинку через затори

Сьогодні вдень на вул. Головній в Одесі жінці довелося народжувати прямо в салоні автівки. Про це повідомили у Патрульній поліції України.

Так, чоловік із вагітною дружиною поспішали до пологового будинку на своєму авто. Однак потрапивши в "міцні" затори, вирішили звернутися до представників патрульної поліції за допомогою. Інспектори одразу згодилися влаштувати супровід авто, щоби пара вчасно встигла до найближчого пологового будинку. Але навіть увімкнення світлових та звукових сигналів не допомогло.

"Патрульні Одеси супроводили автомобіль, але дорогою до лікарні жінка народила немовля в салоні автомобіля", - кажуть в патрульній поліції.

Зазначимо, що патрульні потім також посприяли у транспортуванні мати та новонародженої дівчинки до пологового будинку. Повідомляється, що подружжя вдячні за миттєву допомогу патрульним Ользі Гусевій та Армену Мхітаряну.

захотіла народити ще одну дитину. Діти співачки та її коханого баскетболіста Алекса Родрігеса від минулих шлюбів також не проти братика чи сестрички.