Головна Новини Суспільство події Завтрашній день оголошено всеукраїнським трауром у пам'ять про загиблих в Одесі
commentss НОВИНИ Всі новини

Завтрашній день оголошено всеукраїнським трауром у пам'ять про загиблих в Одесі

Указ про оголошення дня жалоби видав президент України Володимир Зеленський

7 грудня 2019, 22:50 comments17290
Поділіться публікацією:
Завтрашній день оголошено всеукраїнським трауром у пам'ять про загиблих в Одесі

Завтрашній день, 8 грудня, в Україні призначений днем жалоби з метою вшанування пам’яті про загиблих у масштабній пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу. Трагедія сталася 4 грудня та призвела до людських жертв. Відповідний указ був опублікований на сайті Офісу президента за підписом Володимира Зеленського.

Зазначається, що у цей день на всій території України необхідно приспустити державний прапор на будівлях держорганів, а також скасувати розважально-концертні події та додати відповідні зміни до програм теле-, радіопередач.

Нагадаємо, що сьогодні кількість загиблих внаслідок пожежі зросла з п'яти до восьми людей. Так, під завалами зруйнованої споруди виявили два мертвих тіла, а ввечері — в лікарні помер постраждалий раніше рятувальник.

Раніше портал "Коментарі" писав, що поліція повідомила про ймовірних зловмисників, які можуть бути причетні до виникнення пожежі в учбовому закладах. Наразі є двоє підозрюваних. Поліція продовжує з'ясовувати усі обставини трагедії, а рятувальні бригади постійно проводять огляд територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!