Головна Новини Суспільство події Події цього вівторка: суд над «єдиноросом» у Херсоні та Нобелівський день
commentss НОВИНИ Всі новини

Події цього вівторка: суд над «єдиноросом» у Херсоні та Нобелівський день

Щорічно в усьому світі 10 грудня відзначається День прав людини, а в деяких країнах – ще і тварин

10 грудня 2019, 08:52 comments2171
Поділіться публікацією:
Події цього вівторка: суд над «єдиноросом» у Херсоні та Нобелівський день

Суди. Херсонський міський суд сьогодні, 10 грудня, обере запобіжний захід члену російської правлячої політичної партії "Єдина Росія" Ігорю Кучерявому, якого нещодавно затримали на кордоні з анексованим Кримом. Кримінальне провадження відкрито за фактом посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Нагадаємо, що росіянин хотів отримати український паспорт. В РФ "єдинорос" нагороджений медаллю "За повернення Криму", а ще відзначений як "захисник Криму і Севастополя". Також сьогодні у Вищому антикорупційному  суді відбудеться підготовче судове засідання за обвинуваченням колишньої глави Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак. Так, її підозрюють у приховуванні майна на суму понад 544 тис грн, яку вона не внесла в декларацію.

Обговорять техногенну та екологічну обстановку. У Верховній Раді України сьогодні відбудеться розширене засідання міжфракційної депутатської групи. Разом з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком депутати, міністри та керівники підприємств оцінять екологічну та техногенну безпеку паливно-енергетичного комплексу, залізничного та трубопровідного транспорту. А також проаналізують, чи ефективно законодавство контролює ці сфери.

Вручення Нобелівських нагород. Традиційно 10 грудня в столиці Норвегії та Швеції відбудеться церемонія нагородження Нобелівської премії. Нагороди вручать 14-ти лауреатам у галузі фізіології та медицини, фізики, хімії, літератури, економіки, а також передбачена "премія миру".

За права. Сьогодні традиційно світове товариство відзначає День прав людини, який офіційно заснувала Організація об'єднаних націй в 1950 році. А ще в цей вівторок багато країн святкують День прав тварин: так хочуть підкреслити рівноправність всіх живих істот на нашій планеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!