Головна Новини Суспільство події Меркель обійшла Тунберг: журнал Forbes назвав найвпливовіших жінок 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель обійшла Тунберг: журнал Forbes назвав найвпливовіших жінок 2019 року

У списку найвпливовіших жінок 2019 року потрапили політики, артистки і громадські активістки

12 грудня 2019, 16:42 comments1958
Поділіться публікацією:
Меркель обійшла Тунберг: журнал Forbes назвав найвпливовіших жінок 2019 року

Журнал "Форбс" традиційно склав свій список найвпливовіших жінок у світі. Інформацію про це повідомили на сайті видання.

Так, топ-100 очолила канцлер Німеччини Ангела Меркель. Відзначимо, що вона ще є четвертою в списку 100 найвпливовіших людей світу за 2018 рік. Видання пише про неї, як про першу жінку-канцлера Німеччини, яка знаходиться на посаді четвертий термін, а також називає "фактичним лідером Європи". Повідомляється, що громадськість побоюється того, хто і що прийде після закінчення терміну повноважень Меркель.

Другою йде президент Європейського Центрального Банку Крістін Лагард, яка 1 листопада цього року стала першою жінкою-головою цієї установи. Третьою обрана спікер палати представників США Ненсі Пелосі, четвертою – голова Європейської комісії Урсула фон дер Лайєн, яка стала першою представницею жіночої статі на цій посаді. П'ята у списку – генеральний директор "Дженерал Моторс" Мері Барра. Також у списку є такі відомі особистості, як Опра Вінфрі, королева Єлизавета II, Іванка Трамп, Ріана, Бейонсе, Тейлор Свіфт, Серена Вільямс, Різ Уізерспун і Грета Тунберг, яка закриває перелік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, екоактивистка Грета Тунберг, за версією TIME, названа "людиною року". Так, вона обійшла президентів Дональда Трампа та Володимира Зеленського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!