Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: контракт з Росією і справа Онищенка
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: контракт з Росією і справа Онищенка

Сьогодні має відбутися черговий раунд переговорів з Росією, а в Україну повинен повернутися екс-нардеп Онищенко

13 грудня 2019, 08:42 comments14681
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: контракт з Росією і справа Онищенка

Переговори по газу. На сьогодні, 13 грудня, за інформацією джерел деяких ЗМІ, заплановано черговий раунд газових переговорів з Росією. Планується, що зустріч української та російської делегацій відбудеться у Відні. Минулу зустріч, яка відбулася в Австрії тиждень тому, в Міненергетики та вугільної промисловості України назвали переговорами на рівні суб'єктів господарювання. Українська сторона хоче укласти довгостроковий і масштабний контракт: щорічно транспортувати 60 млрд м3 газу протягом 10 років.

Візит ООН. Сьогодні в Україні з офіційним візитом перебуває заступник генерального секретаря з політичних питань та питань миробудівництва ООН Розмарі Дікарло. У столиці заступник генсека має намір провести переговори з українськими чиновниками, місцевими колегами з ООН, а також з представниками вимушено переміщених жителів.

Повернення Онищенко. 13 грудня в Україну повинен повернутися екс-нардеп Олександр Онищенко, якого затримали в кінці листопада в Німеччині за запитом українського антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. У НАБУ підозрюють, що колишній народний обранець через свої компанії міг продавати газ "Укргазвидобування", що завдало шкоди у 1,613 млрд грн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!