Головна Новини Суспільство події Білоруський репер Макс Корж встановив рекорд в Україні (фото, відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруський репер Макс Корж встановив рекорд в Україні (фото, відео)

За добу на його стадіонний сольник було продано більше 14 тисяч квитків

13 грудня 2019, 14:14 comments3645
Поділіться публікацією:








Білоруський репер Макс Корж встановив рекорд в Україні (фото, відео)

Один з найвідоміших сучасних реперів, кумир молоді, співак і автор пісень з Білорусії 31-річний Макс Корж встановив в Україні рекорд. Після масштабного концерту в Києві в червні цього року на стадіоні "Динамо", куди прийшло понад 40 тисяч чоловік, музикант знову їде в Україну, на цей раз в Одесу. Корж виступить 25 липня на стадіоні "Чорноморець". Всього за добу з дня старту офіційних продажів на його концерт було розкуплено 14 тисяч квитків. За статистикою концертних промоутерів, такої динаміки за короткий термін в Україні не встановлювали навіть світові знаменитості.
Цікаво, що на київський сольник на стадіоні "Динамо" за першу добу було продано 6000 тисяч квитків. І ось новий рекорд!
"Одеса. 25 липня. Єдиний концерт в Україні. Останній Київ показав, що в Україні дуже гарячі концерти, тому ми вирішили не частити, щоб наша планета не розійшлася по швах. Але що я вам скажу, друзі, вам варто хоч раз побувати там!", — написав на своїй сторінці в Instagram музикант.
0HTXXXMaCk14UpROpEk_UPKmp.jpeg
В Одесі артист виконає хіти, замішані на естетиці спальних районів, бадьорому речитативі і потужних танцювальних бітах. Його композиції знають напам'ять не тільки мілленіали, але і представники старших поколінь. А музичні критики запевняють, що "Малий" не просто подорослішав, як музикант — він став новою зіркою світового масштабу, інакше б не збирав величезні стадіони.
Корж записав п'ять альбомів, відіграв сотні концертів, випустив більше двадцяти кліпів. Шанувальники його творчості збирають бас-тури і є наймасштабнішою фан-спільнотою на пострадянському просторі. Артист виступав у десятках країн, а в 2019 примудрився зібрати поспіль п'ять стадіонів.
Музикант рідко дає інтерв'ю, вважає, що все можна дізнатися з його пісень. Відомо, що народився Корж в Білорусі, навчався в музичній школі, вступив, а потім відрахувався з університету. При цьому в його житті паралельно завжди була музика. Свій перший хіт "Небо допоможе нам" він записав за $300, які взяв у борг у мами. Після цього хлопця забрали в армію, а коли він повернувся, дізнався, що пісня стала популярною. А з виходом чергових хітів прославився вже й сам музикант.
Критики називають концерти Макса Коржа "енергетичним продуктом". "Вони несуть в собі емоційний заряд, а "в поєднанні зі світловими та піротехнічними спецефектами стають справжнім божевіллям", — кажуть ті, хто встиг їх відвідати. У Одеси є шанс не тільки в цьому переконатися, але і стати частиною шоу, яке запам'ятається на все життя.

Нагадаємо, єдиний концерт Макса Коржа в Україні відбудеться 25 липня 2020 року в Одесі на стадіоні "Чорноморець".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!