Головна Новини Суспільство події Яким буде цей понеділок: новий керманич НАБУ і справа Суркісів
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде цей понеділок: новий керманич НАБУ і справа Суркісів

Сьогодні в Раді будуть вирішувати питання освіти і зобов'язання України в енергетичній сфері

16 грудня 2019, 07:00 comments2149
Поділіться публікацією:
Яким буде цей понеділок: новий керманич НАБУ і справа Суркісів

Хто очолить НАБУ. Сьогодні члени конкурсної комісії оголосять ім'я нового керівника агентства з питань запобігання корупції. Спочатку кандидатів на головний пост в перезапущеному НАБУ було 32, з яких вибрали 8 найдостойніших. Серед них – антикорупційні експерти, професори, детективи НАБУ та інші, які вже пройшли співбесіди. У конкурсній комісії заявили, що рішення було непростим і озвучать його вже сьогодні.

Справа Суркісів. 16 грудня у Великій палаті Верховного суду будуть розглядати справу, пов'язану з "ПриватБанком". Так, служителі Феміди розглянуть позов сім'ї Суркісів: заявники хочуть скасувати рішення Нацбанку, згідно з яким їх визнали пов'язаними з "ПриватБанком". Крім того, позивачі хочуть оскаржити договори про обмін їх грошей  на акції "ПриватБанку".

Чим займуться парламентарії. Сьогодні в Раді день обіцяє бути дуже насиченим. Зокрема, пройдуть парламентські слухання про будівництво ефективної системи охорони інтелектуальної власності в Україні, а також круглий стіл по обговоренню законодавчого врегулювання питання адміністративної процедури. Крім того, нардепи приймуть участь в засіданні Комітету з питань освіти, науки і інновацій, а також поговорять про зобов'язання України в енергетичній сфері.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!