Головна Новини Суспільство події Сенцов прибув в Латвію з робочим візитом
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенцов прибув в Латвію з робочим візитом

Колишнього в'язня совісті в Латвію запросили дипломати

15 грудня 2019, 22:13 comments1641
Поділіться публікацією:
Сенцов прибув в Латвію з робочим візитом

Українського режисера та колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова запросили відвідати Латвію, що він зробив сьогодні ввечері. Про це передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу Міністерства закордонних справ Латвії.

"На запрошення латвійської сторони Олег Сенцов прибув в Латвію. В аеропорту українського режисера зустріли заступник держсекретаря МЗС Латвії А. Лотс і посол України А. Міщенко", — зазначено в повідомленні відомства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кримський кінорежисер і лауреат премії академіка Дмитра Сахарова "За свободу думки" Олег Сенцов стурбований затриманням групи ветеранів та волонтерів АТО, яких підозрюють у вбивстві відомого журналіста Павла Шеремета в липні 2015 року.

"Ми маємо два варіанти: або це справді справа рук цих п'ятьох підозрюваних і це справжній жах, або хтось хоче втриматися на своєму посту будь-якою ціною, дискредитувавши при цьому атошникив і волонтерів. Другий варіант ще гірше, тому що це зрада", — написав він на своїй сторінці в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!