Головна Новини Суспільство події Спектакль, здатний змінити все: чому «Дракон» повинен подивитися кожен
commentss НОВИНИ Всі новини

Спектакль, здатний змінити все: чому «Дракон» повинен подивитися кожен

Жителі та гості Києва 22 грудня на сцені Жовтневого палацу зможуть побачити казку для дорослих «Дракон» за мотивами однойменної п'єси геніального драматурга Євгена Шварца

16 грудня 2019, 11:20 comments1437
Поділіться публікацією:
Спектакль, здатний змінити все: чому «Дракон» повинен подивитися кожен

У передсвяткові дні багатогранний філософський спектакль розкривається для глядача по-новому. І навіть ті, хто вже знайомий з ним, побачать щось особливе і загадкове. Адже напередодні Нового року всі нерозгадані загадки обов'язково приносять щастя.

Отже, чому потрібно встигнути відвідати виставу "Дракон" в цьому році:

1. Цей спектакль – особливий для Театру Олександра Меламуда. Він став дебютним для Володимира Горянського в ролі режисера і для телеведучого Олексія Суханова в ролі актора. А творець театру Олександр Меламуд в головній ролі Дракона настільки гармонійний та блискучий, наче цей персонаж писався під нього.

2. Те, що відбувається на сцені змушує стежити за кожним словом, за кожним кроком невідривно. Глядач постійно впізнає Дракона в кожному з героїв на сцені. І в якийсь момент вражається тому, в особах наскільки різних людей часом проявляються риси триголового повелителя – це і мила боязка Ельза (Мирослава Філіпович), і зображуючий душевнохворого Бургомістр (Володимир Горянський), і навіть рятуючий місто від зла Ланцелот (Дмитро Ступка). Фінал настільки несподіваним для глядачів, які читали п'єсу або дивилися фільм, що зал аплодує стоячи.

3. Авторська музика і вірші Олександра Меламуда, джаз-бенд імені Джульєтти Капулетті під керівництвом Андрія Соловйова, а також оригінальні костюми від Любави Сокіл і, звичайно ж, приголомшлива гра зоряного акторського складу – у цій постановці вивірено буквально все і доведено до досконалості.

4. Динамічність і видовищність "Дракона" — в фантастичних декораціях і ефектних прийомах, які не так просто представити на провінційних майданчиках. Чого варта лише сцена "музичного бою" персонажів, створена за допомогою африканських барабанів.

5. Це загальнолюдська вистава для тих, хто не побоїться кинути виклик своєму Дракону! Самі театрали захоплюються розказаною історією про темні сторони людини, і зізнаються, що мюзикл змушує задуматися про природу добра і зла. Головний посил меламудовского "Дракона" — у тому, що перемогти в собі звіроящіра можна, якщо включити телевізор або подивитися в дзеркало. Звичайно, це не повчання і не рецепт щастя, а тонкий натяк в жартівливій манері. А в кожному жарті, як відомо...

З упевненістю можна говорити лише про те, що перед Новим роком так хочеться залишити все старе і віджиле себе по ту сторону дзеркала і попросити для себе щось новеньке. У кожному з нас живе маленький чарівник, який може створювати чарівні зміни і святковий настрій собі та іншим. Закон Чарівництва один: щоб не бути самотнім – запроси друга на виставу, хочеш щастя – подаруй його!

Квитки можна придбати в касах Києва або онлайн тут:

22 грудня, 19:00, Жовтневий палац — "Дракон"

https://bit.ly/2W8XUQV

https://parter.ua/ru/drakon-stupka-horianskyi

https://kontramarka.ua/ru/event/drakon-58195-92534.html



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!