Головна Новини Суспільство події Зірки на прем'єрі еротичної мелодрами «Моє спекотне літо з Софі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки на прем'єрі еротичної мелодрами «Моє спекотне літо з Софі»

У столичному кінотеатрі Сінема Сіті (ТРЦ OceanPlaza) відбулася прем'єра фільму-переможця Каннського кінофестивалю «Моє спекотне літо з Софі» з скандальною Захією Дехар у головній ролі. У широкий прокат сама гаряча картина зими вийде 19 грудня

17 грудня 2019, 10:18 comments5796
Поділіться публікацією:








Зірки на прем'єрі еротичної мелодрами «Моє спекотне літо з Софі»

На прем'єрі гостей чекала червона доріжка, яскрава фотозона, dj-set від Сані Димова, частування від мережі ресторанів Сушія, ігристе вино PAVA. Водний партнер прем'єри ТМ "Карпатська джерельна".
Першими фільм побачили: Надія Матвєєва, Тоня Матвієнко, Марія Бурмака, Соломія Вітвіцька, Оксана Гутцайт, В'ячеслав і Ірина Дюденко, В'ячеслав Соломка, Наталія Васько, Поліна Василина, Алла Медведєва, Дмитро Оскіна, Людмила Ардельян, Леся Самаєва, Марія Мельник, Ратушна Ірина, Наталія Кудряшова, Євген Капорін, Navka, Уляна Пчолкіна, Ольга Манько, і експерт учасники шоу "Топ-модель по-українськи" Володимир Демчинский, Діма Сукач і Юлія Біньковська, Miss World qween plus size 2019 Міла Кузнєцова, учасниця шоу "Зважені та щасливі" Рима Пенджиєва, хореограф Ігор Кузнєцов, моделі plus size Міла Галиця і Наталія Станицкая, блогер Ваня Рассел, актори серіалу "Новенька" Ірина Макарова, Ганна Струкуленко, Катерина Дичка, Андрій Дзюба.
Хочете дізнатися які реакції еротична мелодрама викликала в українських селебрітіз?
Зіркові гості поділилися з нами враженнями після перегляду фільму.

picture

picture

Співачка Марія Бурмака: "Дуже гарний французький фільм. Він недарма був відзначений на Каннському кінофестивалі 2019. Красиві види, дуже сучасна романтична історія, часом трохи занадто, але таке вже сучасне життя, і все ж питання вибору, яке робить 16-річна Наїма. Фільм без моралізаторства, з тонкими підтекстами і півтонами. Здивування прийшло пізніше, коли прочитала, що роль Софі виконала професійна повія і фігурантка гучного скандалу з футболістами Захія Дехар, саме тому фільм став скандальним ще до виходу. Але навіть якщо не знати про цей факт, фільм справляє гарне враження легкості і при цьому він не без моралі. Подивитися варто."

picture

Кілька добрих слів сказала і телеведуча Факти ICTV Оксана Гутцайт: "Дівчата, беріть подруг, шампанське і йдіть на цей фільм! Дітей не беріть, чоловіків — це вже справа кожного! Я дивилася з подругами. Насміялися, здивувалися і побачили те життя, яким ми з вами вже точно не живемо! Тим і цікавіше, побачити незнайоме. Багатство і бідність, розпуста і цнотливість, чесність і обман! Ідеальний фільм для легкого вихідного дівич-вечора!"

picture

Не залишився байдужим і фіналіст шоу "Топ-модель по-українськи" Діма Сукач: "На прем'єру прийшов з дівчиною, хоч і сумнівався чи варто, так як ще з трейлера зрозуміло що буде гаряче. Фільм нам дуже сподобався, він переповнений естетичними картинками, а часом змушує "охати" старше покоління від легкої вульгарності, але це навпаки, лише наповнює його пряним присмаком французького кінематографу"


Гаряча еротична мелодрама Ребеки Злотовськи, яка отримала приз за найкращий фільм у програмі "Двотижневик режисерів" Каннського кінофестивалю, 2019. У головній ролі Захія Дехар, яка входила в число самих дорогих дівчат в світі на ринку ескорт-послуг, модель Карла Лагерфельда, дизайнер нижньої білизни, письменниця, актриса, суперзірка Інстаграма, героїня гучного скандалу десятирічної давності, в результаті якого кілька знаменитих французьких футболістів мало не потрапили у ґрати...
Найм 16 років, вона живе в Каннах, мріє поступити в університет, щоб ніколи не працювати офіціанткою, як її мати. Її кузині Софі вже 22, і вона приїхала на Лазурний берег відпочити. Вона легко вступає в інтимні стосунки з чоловіками, готовими робити щедрі подарунки за ніч з красунею, але мріє зустріти того, хто запропонує їй руку і серце, забезпечивши розкішне життя. В один прекрасний день в порту пришвартовується яхта з двома молодими і багатими мандрівниками. Чоловікам потрібен тільки секс, дівчатам — відносини. Гра починається!
Цікавий факт про фільм:
У червні французька телеканал TF1 зробив з Дехар (головною героїнею мелодрами "Моє спекотне літо з Софі") інтерв'ю, яке в прямому ефірі подивилися близько 450 тисяч осіб – в два рази менше людей в той вечір вибрали інтерв'ю колишнього президента Франції Франсуа Олланда на іншому телеканалі.
Дивіться гарячий фільм "Моє спекотне літо з Софі" вже з 19 грудня у всіх кінотеатрах України!

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!