Головна Новини Суспільство події Яким буде четвер: транзит російського газу в ЄС і судова тяганина у справі "ПриватБанку"
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде четвер: транзит російського газу в ЄС і судова тяганина у справі "ПриватБанку"

Сьогодні в Україні святкують День святого Миколая і вітають адвокатів

19 грудня 2019, 07:05 comments1435
Поділіться публікацією:
Яким буде четвер: транзит російського газу в ЄС і судова тяганина у справі "ПриватБанку"

Газове питання. Сьогодні, 19 грудня, в Берліні відбудеться черговий раунд переговорів за участю представників ЄС, України і РФ про транзит російського газу через нашу країну. Сторони очікують, що дискусія буде конструктивною, і вони, нарешті, прийдуть до угоди, яка влаштує всіх і призведе до підписання контракту. Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна підпише договір про постачання блакитного палива по кращим умовам, ніж було раніше. Втім, лідер РФ Володимир Путін назвав вимоги української сторони неприйнятними з економічної точки зору.

Справа Коломойського. Сьогодні продовжаться судові чвари по справі про націоналізацію "ПриватБанку". Шостий апеляційний адмінсуд розгляне апеляційну скаргу держави на рішення Окружного адмінсуду про скасування націоналізації кредитно-фінансової установи. До речі, рішення було прийнято в квітні за позовом екс-співвласника "ПриватБанку" Ігоря Коломойського. Однак в жовтні служителі Феміди призупинили розгляд позову Коломойського й Triantal Investments про повернення їм акцій до тих пір, поки не винесуть рішення на рівні апеляції про законність націоналізації цього банку.

Свята. Сьогодні в Україні відзначають велике церковне свято – День святителя Миколи Чудотворця. З особливим натхненням його чекають діти, які вранці, за традицією, заглядають під подушку в пошуку солодкого презенту. Крім того, в Україні сьогодні відзначають День адвокатури та допомоги бідним. А іменинники сьогодні – Микола та Максим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!