Головна Новини Суспільство події Щастя і здорові діти: Оксана Марченко змогла змінити життя багатодітної родини
commentss НОВИНИ Всі новини

Щастя і здорові діти: Оксана Марченко змогла змінити життя багатодітної родини

Відома телеведуча Оксана Марченко побувала в гостях у родини Гурових, якій команда журналістки побудувала будинок в рамках проекту «Час будувати»

20 грудня 2019, 16:21 comments12955
Поділіться публікацією:








Щастя і здорові діти: Оксана Марченко змогла змінити життя багатодітної родини

Мати чотирьох дітей Олена Гурова розповіла, як вплинув на життя проект Оксани Марченко. За її словами, у сім'ї з'явився не просто новий будинок. Також вдалося подолати масштабні фінансові труднощі і кардинально змінити життя кожного члена сім'ї.

"Зараз настав час, коли ми просто надолужуємо все втрачене. Я дуже люблю життя, і я не зупиняюся, і це мені дуже подобається. І коли знімали проект, я тоді сказала, що я все потягну, у мене все вийде, і все буде добре. Ось і зараз у мене все добре, я все тягну, і у мене все виходить!", — сказала учасниця проекту.

Старша донька сім'ї подякувала Оксані Марченко за її проект.

"Оксана Михайлівна змінила наше життя. Просто крутонула в кращу сторону і дозволила нам жити по-іншому, жити для себе, розвиватися, бо дуже цього хотілося", – сказала дівчинка.

Учасники проекту вдячні телеведучій не тільки за новий будинок, але і за її щирість і доброту.


Нагадаємо, в 2017 році вийшла в ефір програма "Час будувати" – адаптація легендарного телеформату, який показує, як треба ставитися до людей, які потрапили в біду, і допомагати всім, хто цього потребує. Натхненником проекту і його лідером стала відома телеведуча Оксана Марченко.

Головним завданням програми "Час будувати" було не просто побудувати героям новий будинок, але і допомогти їм змінити своє життя на краще. Програма вчить ділитися добром, щоб зробити оточуючих щасливішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!