Головна Новини Суспільство події Кращі ялинки 2020-го: різдвяний «вулик», шахова «королева» і декор «Сваровскі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращі ялинки 2020-го: різдвяний «вулик», шахова «королева» і декор «Сваровскі»

Самі незвичайні і красиві новорічні ялинки різних країн

27 грудня 2019, 12:50 comments5586
Поділіться публікацією:
Кращі ялинки 2020-го: різдвяний «вулик», шахова «королева» і декор «Сваровскі»

Весь світ активно готується зустрічати Новий 2020 рік, на вулицях міст запалюються яскраві вогні, відкриваються різдвяні ярмарки, а в повітрі витає святкова атмосфера. А який Новий рік без головного атрибуту – новорічної ялинки. Представляємо вам підбірку найкрасивіших і оригінальних новорічних дерев 2020 року.

Найбільш пафосна — в Данії

У Копенгагені головну 10-метрову ялинку країни засвітили однією з перших у світі. Тепер вона знаходиться під надійною охороною та постійним відеоспостереженням. А все тому, що прикрашають її тисячі унікальних кристалів Swarovski, які обійшлися уряду в 150 тисяч доларів.

0C-VHUuUnewPg0Rxv67pxlohX.jpg

Королевська — в Литві

Цього року святкова ялинка Вільнюса постала в образі шахової королеви, в оточенні свити з інших шахових фігур. Вона сяє біло-синіми вогнями і декорована семикілометровою гірляндою з 100 000 світлових діодів. Головна ялинка Литви в цьому році претендує на звання однієї з найкрасивіших в Європі.

a6QfEG3RIBi9NMb2bA6ATiH5M.jpg

Найсимволічніша — в Австралії

Ялинка 2020 року встановлена в Сіднеї символізує лісові пожежі, які обрушилися на країну і призвели до страшних наслідків. Вогонь знищив мільйони гектарів лісу, житлових будинків і забрав життя кількох людей. Головну ялинку країни зібрали з колод, гілок та кущів, привезених з різних районів Австралії, і вона символізує боротьбу зі стихійним лихом.

hBteuPc3mLkvNG44nW5lH_jFl.jpg

Найбільша — в Італії

У центральній частині країни, в комуні Губбіо запалили найбільшу новорічну ялинку в світі. Гігантське новорічне дерево висотою 750 метрів і шириною 450 метрів радує жителів вже протягом 38 років. Верхівку ялинки, за традицією, прикрашає зірка, яка кожні 5 хвилин змінює свій колір. Подивитися на таку красу з'їжджаються туристи з усього світу.

SCgH1M4BgDiKq6g-2YqKrcZ6A.jpg

Найдорожча — в Іспанії

В іспанському місті Марбелья в 2020 році вирішили відзначитися і встановили найдорожчу новорічну ялинку в світі. Головний атрибут свята прикрашають 500 іграшок ручної роботи, виконані самим високооплачуваним дизайнером світу. Ці іграшки прикрашені дорогоцінними каменями і металами, тому ялинку оцінюють у 14 млн доларів.

стс.jpg

Найбільш критикуюча — в Великобританії

Згідно з 70-річною традицією, новорічне дерево англійцям дарують норвежці. Особливістю святкової ялинки 2020 року, встановленої в Лондоні, є її висота – 21 метр і вік — 90 років. Однак, багато жителів розкритикували дерево за зовнішній вигляд, зазначивши, що воно неживе й обдерте. Уряд же в свою чергу заявив, що потрібно дивитися на символізм подарунку, а не перераховувати його гілки.

DTHxms3yq559MquNpWBZeYqMn.jpg

Найказковіша — в Франції

В головному універмазі Франції — Galeries Lafayette встановили ялинку в стилі "Різдвяний вулик". Вона прикрашена величезними декораціями у формі різнокольорових квітів, які виблискують тисячами вогників, а навколо дерева кружляють бджоли. Верхівку святкового дерева прикрашає сама Королева вулика. Гості галереї кожні 30 хвилин стають свідками пробудження вулика і втечі з нього бджіл.

EPIFuzZt-7BdOUjjZeRMRZ4Yk.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зробити оригінальну новорічну ялинку своїми руками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!