Головна Новини Суспільство події Погода на середу: синоптики зробили прогноз, коли українцям чекати на сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода на середу: синоптики зробили прогноз, коли українцям чекати на сніг

Сьогодні вдень мінусових позначок не буде, проте теплим день теж не назвеш

8 січня 2020, 07:30 comments2116
Поділіться публікацією:
Погода на середу: синоптики зробили прогноз, коли українцям чекати на сніг

Сьогодні, 8 січня, в Україні прогнозують холод, однак мінусових позначок вдень не передбачається. Як повідомляють в Українському гідрометцентрі, вночі стовпчики термометрів опускалися на -4-9 градусів. А ось вдень практично у всіх регіонах мінімальна позначка буде дорівнює нулю.

Так, за словами синоптиків (дивись малюнок), від нуля до +2 градусів очікується Сумах, Чернігові, Харкові, Донецьку, Луганську, Запоріжжі, в центральних обласних центрах – Кропивницькому, Черкасах, а також в столиці. До +2-х повітря прогріється і на західних територіях: аналогічна температура очікується в Ужгороді, Чернівцях, Луцьку, Хмельницькому та Рівному. На градус тепліше буде в Івано-Франківську, Львові і Вінниці. Крім того, +1+3 прогнозують сьогодні в Полтаві і Дніпрі, а також на півдні – в Одесі і Миколаєві. У Сімферополі у цей день також особливого тепла не передбачається: від 0 до 2 градусів тепла.

Вітер сьогодні буде з поривами до 10 метрів в секунду, а день повинен видатися сонячним і без опадів. Згідно з прогнозом, дощ з мокрим снігом можливий завтра. Крім того, суттєвого похолодання на цьому тижні не очікується.



 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!