Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: екстрене засідання через ядерну угоди Ірану і повнолуння
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: екстрене засідання через ядерну угоди Ірану і повнолуння

Рада ЄС збереться у зв'язку з ескалацією конфлікту в Іраку, а також діями Ірану

10 січня 2020, 07:05 comments2133
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: екстрене засідання через ядерну угоди Ірану і повнолуння

Рада ЄС. Сьогодні в Брюсселі відбудеться екстрене засідання, в якому візьмуть участь глави МЗС країн-учасників Євросоюзу. Рада ЄС збереться у зв'язку з ескалацією конфлікту в Іраку, а також діями Ірану з ядерної угоди. Раніше європейські представники заявили, що не виключені санкції проти Ірану, але лише після того, як його дії в ядерній сфері оцінять в МАГАТЕ.

Справа Шеремета. 10 січня служителі Феміди продовжать розглядати апеляцію, яку подав захист музиканта і ветерана АТО Андрія Антоненко. Чоловіка заарештували майже місяць тому за підозрою у вибуху автомобіля, в результаті чого загинув журналіст Павло Шеремет у 2016 році. Адвокати Антоненко будуть домагатися більш м'якого запобіжного заходу і продовжують наполягати, що провадження щодо їх підзахисного сфабриковане.

Унікальне затемнення. Сьогодні о 19:07 за київським часом відбудеться напівтіньове місячне затемнення, яке прозвали Вовчим. За словами експертів, у цей час яскравість Місяця буде меншою, так як вона пройде через зовнішню тінь Землі. В результаті, ми побачимо затемненою тільки половину Місяця. Споглядати незвичайне явище можна буде практично до півночі — до 23:12.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!