Головна Новини Суспільство події Затримані підозрювані у вбивстві Окуєвої
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримані підозрювані у вбивстві Окуєвої

На рахунку злочинців ще два замовних вбивства, які також розкриті

12 січня 2020, 15:35 comments1809
Поділіться публікацією:
Затримані підозрювані у вбивстві Окуєвої

Правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві добровольця Аміни Окуєвої і замаху на вбивство її чоловіка Адама Осмаєва.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

"Прокуратурою Київської області спільно з ГУ НП в Київській області затримано учасників злочинної організації, які займалися замовними вбивствами. Завдяки злагодженій роботі поліції Київської області та прокуратури області сьогодні затримані виконавці зухвалого вбивства Аміни Окуєвої і замаху на вбивство Адама Осмаєва", — йдеться в повідомленні.

На рахунку злочинців ще два замовних вбивства, вчинені у вересні 2016 року і в січні 2019 року, які також розкриті.

В даний час слідчі дії тривають, проводяться заходи щодо затримання всіх учасників злочинної організації та встановлення замовників".

За даними "Країни" за підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої затриманий Ігор Редькін, громадянин України 1964 року народження, раніше не судимий, проживає в місті Києві.

Він зараз проходить разом з колегами по іншому кримінальному виробництва і в процесі слідства з'ясувалося, що його ДНК збігається з ДНК, залишеному на зброї, з якої вбивали Окуеву.

Редькін і його подільники підозрюють у двох вбивствах. В зокрема, у вбивстві в 2016 році керівника компанії "Caparol Україна" Павла Зможного.

Раніше "Коментарі" писали, що в районі селища Глеваха Київської області невідомі обстріляли автомобіль колишнього бійця добровольчого батальйону "Київ-2" Аміни Акуевой. В результаті події Акуева загинула. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!