Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: кінець парламентських канікул в Україні та турецька розвідка в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: кінець парламентських канікул в Україні та турецька розвідка в РФ

Сьогодні нардепи обговорять, як мінімізувати страждання українців, які втратили рідних в авіакатастрофі під Тегераном

13 січня 2020, 07:00 comments2060
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: кінець парламентських канікул в Україні та турецька розвідка в РФ

Відлуння катастрофи. Сьогодні в рамках засідання комітету з питань зовнішньої політики нардепи обговорять катастрофу, яка сталася 8 січня з "Боїнгом" компанії "МАУ" і забрала життя 176 осіб. За словами голови комітету Богдана Яременка, обранці народу обговорять ситуацію, що склалася навколо Ірану, а також політику їх авіаційної влади. Парламентарії подумають над тим, як мінімізувати страждання рідних і дати їм можливість якомога швидше попрощатися із загиблими, тіла яких зможуть передати після ДНК-експертиз.

Делегація Туреччини в РФ. В Москві сьогодні, 13 січня, прибудуть глави МЗС і Міноборони Туреччини. Відомо, що Мевлюта Чавушоглу і Хулусі Акара зустрінуться з російськими колегами як для обговорення зовнішньополітичних проблем, так і двосторонніх відносин. Очікується, що у складі турецької делегації буде керівник національної розвідки Хакан Фідан.

Після канікул. Сьогодні вперше у цьому році парламентарії зберуться в Раді: о 10:00 відбудеться ранкове пленарне засідання. Протягом всього дня будуть проходити наради депутатських фракцій і комітетів. Зокрема, сьогодні нардепи обговорять освіту та інновації, гуманітарну та інформаційну політику, здоров'я нації і медстрахування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!