Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: зміни в Податковому кодексі і обговорення Ірану в Індії
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: зміни в Податковому кодексі і обговорення Ірану в Індії

Сьогодні відбудеться пленарне засідання Верховної Ради, а в Нью-Делі прибуде російська делегація на чолі з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим

15 січня 2020, 07:05 comments1568
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: зміни в Податковому кодексі і обговорення Ірану в Індії

Друга сесія Ради. Сьогодні народні обранці знову зберуться на пленарному засіданні. Нардепи розглянуть проект закону про удосконалення законодавчої процедури та зміни в Податковий кодекс щодо підвищення доступності ліків, які закуповують за гроші з держскарбниці. У другому читанні планують розглянути законопроект про остаточний перехід на електронний документообіг до 1 вересня 2020 року. Після сесії обранці народу продовжать свою роботу в комітетах.

Обговорять Іран. Сьогодні з робочим візитом у Нью-Делі прибуде російська делегація на чолі з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим. Колега з Індії Субраманіям Джайшанкар повідомив, що вони будуть говорити про останні події на світовій арені та ситуацію на Близькому Сході, зокрема – в Ірані.

Свята. В цей день православні християни святкують день Сильвестра, а в Хорватії відзначають День міжнародного визнання. Жителі Йорданії 15 січня називають Днем посадки дерев. А іменинники сьогодні — Кузьма, Марк, Петро та Сергій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!