Головна Новини Суспільство події ТОП подій четверга: зібрання глав МЗС у Лондоні через Іран і скарги на ополченців у Мінську
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій четверга: зібрання глав МЗС у Лондоні через Іран і скарги на ополченців у Мінську

У Верховній Раді можуть проголосувати за закони, які призведуть до подорожчання цигарок, і можуть збільшити бюджет на дороги на 20 млрд грн

16 січня 2020, 07:05 comments1781
Поділіться публікацією:
ТОП подій четверга: зібрання глав МЗС у Лондоні через Іран і скарги на ополченців у Мінську

Щоб уникнути авіатрагедій. Сьогодні в Лондоні збереться група координації та реагування, очолювана міністрами закордонних справ країн, чиї громадяни загинули в катастрофі під Тегераном. Нагадаємо, у "Боїнг" компанії "МАУ" з жителями Ірану, Канади, України, Великобританії, Швеції, Афганістану і Німеччини на борту потрапила іранська ракета, в результаті чого всі 176 осіб розбилися. У Лондоні глави МЗС обговорять ситуацію і розроблять алгоритм дій, щоб у майбутньому подібні катастрофи не повторювалися.

Засідання ТКГ. 16 січня у Мінську відбудеться перше в цьому році засідання Тристоронньої контактної групи щодо військового конфлікту на Донбасі. Відомо, що два дні тому представник нашої країни в ТКГ Леонід Кучма зустрівся з новоспеченим представником голови ОБСЄ і в Тристоронній контактній групі Хайді Грау. Кучма розповів про те, що ополченці порушують режим тиші, і висловив надію, що це засідання наблизить Україну до миру.

Верховна Рада. На сьогоднішній сесії нардепи будуть затверджувати план роботи на наступний тиждень. Зокрема, планується включити до порядку денного законопроекти, які дозволять "Укравтодору" залучати додаткове фінансування з зовнішніх ринків. Більш того, бюджет на дороги можуть збільшити на 20 млрд грн. Обранці народу також мають намір проголосувати у другому читанні за зміни в Податковий кодекс. Якщо законопроект схвалять, сигарети можуть подорожчати на 15%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!