Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: година запитань до уряду і нові закони
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: година запитань до уряду і нові закони

Сьогодні в Україні відбудеться черговий мітинг аграріїв проти ринку землі, а в РФ Медведєв зустрінеться з Мішустіним в оновленому статусі

17 січня 2020, 07:05 comments3135
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: година запитань до уряду і нові закони

Година запитань в Раді. Сьогоднішнє засідання народних обранців стартує з години запитань до уряду, під час якого повинні заслухати міністра закордонних справ України Вадима Пристайка щодо трагедії з українським лайнером в Ірані. У другому читанні парламентарії розглядатимуть законопроект про кримінальну відповідальність "злодіїв у законі". У першому читанні — закон про ВАКС та посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки в лісах.

Мітинг аграріїв. Поки в парламенті будуть голосувати за або проти законопроектів, під стінами Ради знову зберуться аграрії та активісти, що страйкують проти прийняття закону про ринок землі. Акції відновилися 14 січня, коли депутати повернулися з "канікул". У поліції кажуть, що їх співробітники будуть чергувати біля стін ВР у посиленому режимі і закликають мітингувальників не порушувати порядок.

Нові-старі обличчя в уряді РФ. Сьогодні, 17 січня, увечері після недавнього розпуску уряду і нових призначень в Росії відбудеться зустріч заступника голови Ради безпеки Дмитра Медведєва і новоспеченого прем'єр-міністра Михайла Мішустіна. Про що будуть говорити політики, поки не повідомляють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!