Головна Новини Суспільство події "Зліт" наших нардепів на форум в Швейцарії і контроль ОБСЄ на Донбасі: яким буде цей вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зліт" наших нардепів на форум в Швейцарії і контроль ОБСЄ на Донбасі: яким буде цей вівторок

Сьогодні "слуги народу" вирушать на економічний форум у Давос, де завтра буде виступати Зеленський

21 січня 2020, 07:05 comments1871
Поділіться публікацією:
"Зліт" наших нардепів на форум в Швейцарії і контроль ОБСЄ на Донбасі: яким буде цей вівторок

Форум у Давосі. Сьогодні близько 20 народних депутатів України летять на Всесвітній економічний форум у Давос, який протягом декількох днів буде проходити в Швейцарії. Тільки від "Слуги народу" будуть присутні 17 парламентаріїв, в числі яких — Давид Арахамія, Олександр Корнієнко Євгенія Кравчук, Єлизавета Ясько, Святослав Юраш та інші. Президент України Володимир Зеленський вирушить до Швейцарії завтра і буде одним із спікерів. Всього ж у Всесвітньому економічному форумі візьмуть участь 118 країн.

Візит ОБСЄ. Напередодні глава МЗС Вадим Пристайко обговорив з діючим головою ОБСЄ Еді Рамою те, що незважаючи на перемир'я, обстріли позицій Збройних сил України на Донбасі посилилися. В зв'язку з цим голова ОБСЄ сьогодні відправиться в гарячу точку, щоб на власні очі переконатися, що там відбувається, а також ознайомитися з гуманітарною ситуацією.

Розкрадання газу. Сьогодні у Вищому антикорупційному суді відбудеться підготовче засідання за обвинуваченням чотирьох осіб у розкраданні газу НАК "Нафтогаз України" майже на 1,5 млрд грн. У числі обвинувачених – екс-керівники товариств і фінансові директори, які, за версією слідства, протягом 2013-2015 років організували схему заволодіння природним газом, придбавши його за пільговою ціною у НАК "Нафтогаз України" нібито для виробництва енергії для населення. Насправді, за версією слідства, газ використовувався для промислових потреб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!