Головна Новини Суспільство події Виступ Зеленського в Давосі та екстрене засідання через новий вірус: якою буде ця середа
commentss НОВИНИ Всі новини

Виступ Зеленського в Давосі та екстрене засідання через новий вірус: якою буде ця середа

Виступ лідера України на Всесвітньому економічному форумі відбудеться о 17:15 за Києвом

22 січня 2020, 07:05 comments2625
Поділіться публікацією:
Виступ Зеленського в Давосі та екстрене засідання через новий вірус: якою буде ця середа

Виступ Зеленського в Швейцарії. В Давос, де вчора стартував Всесвітній економічний форум, сьогодні прибуде президент України Володимир Зеленський. Відомо, що глава нашої держави стане спікером: його виступ триватиме близько півгодини і розпочнеться о 17:15 за київським часом. Крім того, Зеленський проведе кілька зустрічей з лідерами інших держав, після чого відправиться в Ізраїль на Всесвітній форум Голокосту.

Боротьба з новим вірусом. У середу, 22 січня, відбудеться екстрене засідання Всесвітньої організації охорони здоров'я. Вчені та медики зберуться у зв'язку з небезпечною ситуацією в Китаї, де від пневмонії в результаті недослідженого коронавірусу померло вже чотири людини і захворіло близько 300. Експерти визначать, чи є цей спалах проблемою міжнародного рівня, і вироблять рекомендації по боротьбі з новим вірусом.


Пенсії в Україні. Поки за кордоном будуть вирішувати проблеми світового масштабу, в Україні відбудеться круглий стіл, організований комітетом соцполітики та захисту прав ветеранів. Нардепи, а також представники уповноваженого Верховної Ради з прав людини та пенсійного фонду обговорять регулювання трьох колон пенсійного забезпечення українців у 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!