Головна Новини Суспільство події На Співочому полі відзначать Китайский Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

На Співочому полі відзначать Китайский Новий рік

24 січня на території столичного Співочого поля відбудеться урочисте святкування Китайського Нового року, в рамках Новорічного фестивалю гігантських китайських ліхтарів «Легенди Піднебесної»

22 січня 2020, 14:40 comments2426
Поділіться публікацією:
На Співочому полі відзначать Китайский Новий рік

Гостям обіцяють грандіозне світлове шоу та фаєр батли між командами з різних куточків країни. Родзинкою святкування буде вогненний орган — єдиний в Україні і унікальний в світі!

Також відвідувачів чекають 30 гігантських інсталяцій, які створять чарівну атмосферу свята: теракотова армія і велика китайська стіна, підводний світ, персонажі стародавніх китайських казок, китайський зоопарк, фламінго, панди, гігантські квіти, алея закоханих та багато іншого.

Фестиваль, приурочений до святкування Китайського Нового року, триватиме до 23 лютого. У програмі заходу: захоплююче шоу китайських артистів циркового жанру; розважальні зони для дорослих і дітей; фуд-зона з китайським рестораном і чайна церемонія; святковий ярмарок сувенірів; тематичні майстер-класи.

За словами організаторів, кожен відвідувач фестивалю зможе доторкнутися до традицій та культури Китаю, а також знайти розваги на свій смак.

Де: Співоче поле (Лаврська, 33)

Коли: з 16.00 — 22.00

Квитки можна придбати в касах або на офіційному сайті фестивалю chinafest.com.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!