Головна Новини Суспільство події Сніданок в Давосі з Гончаруком і можлива зустріч Зеленського з Путіним в Ізраїлі: ТОП подій четверга
commentss НОВИНИ Всі новини

Сніданок в Давосі з Гончаруком і можлива зустріч Зеленського з Путіним в Ізраїлі: ТОП подій четверга

Сьогодні у Швейцарії відбудеться український сніданок, за яким обговорять нову реальність в Україні

23 січня 2020, 07:00 comments1718
Поділіться публікацією:
Сніданок в Давосі з Гончаруком і можлива зустріч Зеленського з Путіним в Ізраїлі: ТОП подій четверга

Український сніданок. Сьогоднішній ранок в Давосі (Швейцарія) в рамках Всесвітнього економічного форуму розпочнеться з традиційного українського сніданку. В 7:00 за місцевим часом в готелі "Моросані" зберуться політики та бізнесмени з усього світу, а з урочистим зверненням виступить прем'єр-міністр Олексій Гончарук. На щорічному заході, згідно з програмою, пройде дискусія про нову реальність, в яку Україна зануриться в 2020 році.

Президенти в Ізраїлі. Володимир Зеленський, який вчора був одним із спікерів Давосі, сьогодні візьме участь у іншому форумі — пам'яті жертв Голокосту в Ізраїлі. Президент України пробуде в Єрусалимі сьогодні і завтра, і в програмі візиту – декілька важливих зустрічей з ізраїльськими політиками. Примітно, що у форумі також візьме участь і лідер РФ Володимир Путін. Втім, в офіційній зустрічі з українським гарантом у Кремлі відмовили: мовляв, у Путіна заплановано багато зустрічей, і часу на спілкування з Зеленським не вистачить. Втім, їх зустріч все ж може відбутися, однак не буде носити офіційний характер.

Свята. Сьогодні у світі відзначають кілька свят. Православні вшановують святителя Григорія, єпископа Нісського, а також пам'ять Пратулинських мучеників. Крім того, 23 січня вважається Днем каліграфії. А іменинники сьогодні — Анатолій, Антип, Арсен, Арсеній, Григорій. Також не забудьте привітати Дометіана, Зиновія, Макара, Маркіяна, Павла і Петра.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!