Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: чи зустрінеться Зеленський з Путіним "на ногах"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: чи зустрінеться Зеленський з Путіним "на ногах"

Сьогодні нардепи і міністри будуть говорити про стан залізниці в Україні

24 січня 2020, 09:05 comments2484
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: чи зустрінеться Зеленський з Путіним "на ногах"

Форум у Швейцарії. Сьогодні в 12:00 відбудеться церемонія закриття Всесвітнього економічного форуму, який стартував 21 січня і головної темою якого у цьому році стало формування капіталізму. Відомо, що в Давосі прийняли 3000 гостей зі 117 країн світу. Вчора вранці відбувся "Український сніданок", на якому виступив прем'єр Олексій Гончарук, а сьогодні продовжить роботу так званий "Український дім". Серед спікерів — голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, режисер Олег Сенцов, голова правління НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв та інші.

Візит в Ізраїль. 24 січня президент Володимир Зеленський продовжує перебувати в рамках робочої поїздки в Ізраїлі. Крім участі у Всесвітньому форумі Голокосту, присвяченого 75-й річниці визволення концтабору Аушвіц, глава України зустрінеться з представниками ізраїльських ділових кіл. Відомо, що в Ізраїлі також продовжує перебувати президент РФ Володимир Путін, про офіційну зустріч з яким домовитися не вдалося. Втім, в Кремлі не виключають, що лідери держав можуть поговорити неофіційно – "на ногах".

Залізниця. Сьогодні опівдні у Верховній Раді відбудеться розширене засідання МФО на тему "Розвиток сучасних ринкових відносин у сфері енергетичної, екологічної та транспортної інфраструктури для побудови успішної європейської держави". Нардепи, прем'єр, міністри фінансів, економіки, торгівлі і сільського господарства України, а також керівництво СБУ, Нацбанку і члени правління "Укрзалізниці" будуть говорити про стан локомотивного господарства, екологічної та техногенної безпеки на залізницях нашої країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!