Головна Новини Суспільство події ТОП подій понеділка: зустріч Зеленського та Дуди в Польщі і суд над російським політиком в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій понеділка: зустріч Зеленського та Дуди в Польщі і суд над російським політиком в Україні

27 січня у всьому світі відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня 2020, 08:05 comments2423
Поділіться публікацією:
ТОП подій понеділка: зустріч Зеленського та Дуди в Польщі і суд над російським політиком в Україні

Робоча поїздка президента. З учорашнього дня Володимир Зеленський продовжує перебувати у Польщі, куди він відправився з робочим візитом з нагоди 75-ї річниці визволення концтабору "Аушвіц-Біркенау". Сьогодні лідер України має зустрітися з президентом Польщі Анджеєм Дудою та обговорити двосторонні відносини країн.

Справи Труханова та російського політика. Сьогодні у Вищому антикорупційному суді будуть розглядати скаргу спецрокуратури на виправдувальний вирок, який винесли меру Одеси Геннадію Труханову по справі про присвоєння 92 млн грн. Тим часом у Києві розглянуть звинувачення в посяганні на територіальну цілісність України, яке оголосили члену російської партії "Єдина Росія" і учаснику незаконної організації "Автоканал Севастополя" Ігорю Кучерявому. Затримали підозрюваного на кордоні з Кримом: чоловік намагався потрапити в Україну, щоб отримати закордонний паспорт.

Який сьогодні день. Вже 15 років поспіль в усьому світі 27 січня відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. Саме в цей день у 1945 році радянські війська звільнили в'язнів нацистського концтабору "Освенцім", де загинуло до 4 млн осіб. Іменинники цього дня – Агнія, Адам, Андрій, Аристарх, а також Веніамін, Давид та Іван. Також не забудьте привітати Іллю, Йосипа, Макара, Марка, Мойсея, Ніну, Павла, Сергія та Степана.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!