Синоптики розповіли, коли в Україні на зміну дощам прийде сніг

Весь тиждень, згідно з прогнозом погоди, в нашій країні будуть дощі

Сьогоднішній день стане початком етапу затяжних дощів в Україні. Як розповіли в Українському гідрометцентрі, 28 січня буде похмурим, а опади можливі у регіональних центрах по всій країні (дивися ілюстрацію).

Так, сніг з дощем сьогодні наздоженуть Ужгород. У Луцьку, Івано-Франківську та Тернополі прогнозують невеликі дощі, як і в Одесі, Херсоні, Миколаєві та Сімферополі. При цьому на півдні температура досягне 8-ми тепла, а на заході стовпчики термометрів покажуть на градус менше. Опади сьогодні прогнозують у Кропивницькому, Запоріжжі, Дніпропетровську та Донецьку, температура в яких буде коливатися від +2 - до + 5-ти градусів. Прохолодніше, але без дощів сьогодні буде в Сумах, Харкові та Луганську: +2+4 градуси. У Києві сьогодні буде похмуро, а повітря прогріється до 6-ти тепла.

З завтрашнього дня можливе похолодання, а також посилення вітру до 12 метрів в секунду. У четвер температура впаде про 2-х морозу, і синоптики прогнозують опади у вигляді снігу. Але вже на наступний день в Україні знову потеплішає, і до кінця тижня і вдень, і вночі будуть лити дощі.