Головна Новини Суспільство події ТОП подій четверга: держсекретар США в Україні та старт "Дії"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій четверга: держсекретар США в Україні та старт "Дії"

Майк Помпео вшанує пам'ять загиблих на Донбасі, а в Мережі запустять додаток "Дія"

30 січня 2020, 07:35 comments1818
Поділіться публікацією:
ТОП подій четверга: держсекретар США в Україні та старт "Дії"

Візит Помпео. Сьогодні до Києва прилетить державний секретар США Майк Помпео, який у рамках робочої поїздки по п'яти державам проведе зустрічі з керівництвом нашої країни. Відомо, що Помпео зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським, а також главами МЗС і Міноборони Вадимом Пристайко та Андрієм Загороднюком. Крім того, держсекретар Штатів вшанує пам'ять загиблих на Донбасі і візьме участь у церемонії покладання квітів.

Старт "Дії". З 30 січня деякі держпослуги можна буде отримати в режимі "онлайн" з допомогою мобільного. Сьогодні запрацює унікальний додаток "Дія", за допомогою якого в Україні сподіваються надавати всі послуги через інтернет. Зокрема, користувачі тут зможуть оформити водійські права і ID-паспорт.

"Угода століття". Сьогодні прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху зустрінеться з президентом РФ Володимиром Путіним. Нетьяху обговорить з ним "угоду століття", яку раніше презентував президент США Дональд Трамп. План того, як Америка планує врегулювати палестино-ізраїльський конфлікт, експерти назвали тим, який може спрацювати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!