Головна Новини Суспільство події Зеленська прокоментувала блокування своєї сторінки у Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленська прокоментувала блокування своєї сторінки у Facebook

Нещодавно перша леді Олена Зеленська створила сторінку в Facebook, але дуже скоро профіль перестав функціонувати

31 січня 2020, 11:52 comments11928
Поділіться публікацією:
Зеленська прокоментувала блокування своєї сторінки у Facebook

Акаунт дружини президента України Олени Зеленської у Facebook був заблокований через "підвищену підозрілу активність". Про це дружина гаранта написала на своїй сторінці в Instagram.

За словами Зеленської, її нещодавно створена сторінка у Facebook вже два дні перебуває в "зоні турбулентності", а потім і зовсім відбулося блокування. Зараз же, зазначила Зеленська, всі публікації відновлені, але вона вирішила комунікувати в обох соцмережах. Так, Зеленська поділилася зі своїми підписниками підсумками спілкування з керівниками Черкаської та Київської областей про поточний стан системи шкільного харчування.

"Комплексна програма впровадження збалансованого харчування буде спрямована насамперед на забезпечення в раціоні учнів достатньої кількості молочних і кисломолочних продуктів. Мова йде не тільки про цільне молоко, але і про йогурти, ряжанку, кефір, сир. У багатьох країнах ЄС така практика існує вже кілька десятиліть, а корисний вплив доведено дослідженнями стану здоров'я дітей", — написала Зеленська.

Також вона анонсувала перевірку води в школах Київської області, а ще формування списку шкіл, які потребують негайного ремонту. В кінці публікації вона поцікавилося у своєї аудиторії думкою про введення "молочки" в школах.

Раніше "Коментарі" писали, що перша леді завела сторінку в Facebook, але її тут же атакували боти. На публічній сторінці Олена Зеленська буде висвітлювати ініціативи і роботу своєї команди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!