Головна Новини Суспільство події Гончарука - "на килим" і скорочення нардепів: яким буде цей вівторок
commentss НОВИНИ Всі новини

Гончарука - "на килим" і скорочення нардепів: яким буде цей вівторок

Сьогодні президент заслухає звіт прем'єр-міністра, а глава МЗС обговорить безпеку України в Чехії

4 лютого 2020, 07:05 comments3304
Поділіться публікацією:
Гончарука - "на килим" і скорочення нардепів: яким буде цей вівторок

"На килим". Сьогодні президент Володимир Зеленський зустрінеться з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який повинен представити главі держави проміжний звіт Кабміну про свою роботу. Про це чиновники домовилися в п'ятницю. Гончарук зазначив, що цей звіт — можливість поговорити про стратегічно важливі речі. Нагадаємо, не так давно невідомі "злили" в мережу аудіозаписи, на яких хтось, по голосу схожий на прем'єра, називає себе "профаном" в економіці. Після скандалу Гончарук написав заяву про відставку, однак Зеленський дав його уряду ще один шанс.

Скорочення нардепів. Парламентарі сьогодні розглянуть законопроект про зменшення конституційного складу парламенту з 450 до 300 депутатів, а також запровадження пропорційної виборчої системи. Проект закону про зменшення нардепів на третину почали розглядати ще у вересні, однак, згідно з процедурою, за нього потрібно проголосувати тричі.

Візит в Чехію. Глава МЗС Вадим Пристайко сьогодні вирушить до Чехії, де візьме участь у форумі двох держав. Разом з колегою Томашем Петршичек політики обговорять двосторонні відносини, економічне співробітництво, а також питання безпеки в Україні і відносини нашої країни з ЄС. Після розмов про головне міністри запустять чесько-український форум.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!