Головна Новини Суспільство події Прем’єра ICTV: чим дивуватиме канал?
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем’єра ICTV: чим дивуватиме канал?

4 лютого на ICTV стартує прем’єра іронічного детективу «Дільничний з ДВРЗ». Серіал нарекли «народним», оскільки той розповість про справжній район столиці. Герої з народу, життя району, заплутані справи і український гумор чекають на глядачів у новій стрічці вже сьогодні о 21:30

4 лютого 2020, 15:31 comments2913
Поділіться публікацією:
Прем’єра ICTV: чим дивуватиме канал?

"Дільничний з ДВРЗ" це перший на українському телебаченні серіал про реальний столичний район. У стрічці покажуть справжні вулиці ДВРЗ і навіть його мешканців, що знімалися у масових сценах.

Головну роль дільничного Бондаря зіграв відомий актор В’ячеслав Довженко, а його напарника Віталій Іванченко. 

"Бондар – це приклад сучасної людини, яка "горить" улюбленою справою. А ще він показує, яким повинен бути справжній поліцейський, адже за будь-яких обставин герой стоїть на боці правди і до останнього бореться за справедливість. Проте конфлікт головного героя із системою ми не перебільшували, а показали "добро" і "зло" життєво і з гумором. Це легкий серіал з добрими жартами для сімейного перегляду", розповідає креативний продюсер ICTV Ярослава Євтушенко.

Нагадаємо, детектив розповість про київський мікрорайон ДВРЗ. Саме туди надсилають нового дільничного Сергія Бондаря. Раніше той був опером столичного відділення, але після скандалу на службі йому довелося відмовитися від колишньої роботи. Бондар отримує нового напарника ледачкуватого Петра Дзюбу і намагається звикнути до тихого життя провінції. Але виявляється, нудьгувати йому не доведеться. На ДВРЗ порядок встановлює кримінальна банда, яку "кришує" місцева поліція. Чесний поліцейський вирішує боротися з криміналом.

Серіал показуватимуть з вівторка по четвер о 21:30 на ICTV. Не проґавте!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!