Головна Новини Суспільство події ТОП подій середи: діагностика коронавірусу в Україні та екстрене засідання по ринку нафти
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій середи: діагностика коронавірусу в Україні та екстрене засідання по ринку нафти

Сьогодні нардепи розглянуть законопроекти про банківську систему і антикорупційний суд, а в Україні з'являться свої тест-системи для діагностики китайського вірусу

5 лютого 2020, 07:00 comments2043
Поділіться публікацією:
ТОП подій середи: діагностика коронавірусу в Україні та екстрене засідання по ринку нафти

Верховна Рада. Сьогодні парламентарії будуть знову розглядати важливі законопроекти. Зокрема, вирішиться доля законів про функціонування банківської системи, Вищий антикорупційний суд, а також про впровадження стандартів Ради Європи для молодіжних центрів і децентралізації роботи з молоддю. У порядку денному – голосування в другому читанні за внесення змін щодо земель сільгоспризначення і доступу до інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту та електроенергетики.

Тест-системи. Сьогодні в Україну завезуть тест-систему для діагностики коронавірусу, від якого у світі померло вже 247 осіб. У нашій країні, на щастя, випадків інфікування китайським вірусом виявлено не було, проте у Міністерстві охорони здоров'я хочуть перестрахуватися. Раніше, щоб ідентифікувати цей тип вірусу, лабораторні зразки відправляли за кордон. Нова система, яку Україні допомогла закупити ВООЗ, здатна визначити наявність коронавірусу за п'ять годин.

Екстрене засідання. 5 лютого, згідно з джерелами ряду ЗМІ, має відбутися екстрене засідання ОПЕК+. Експерти міністерств країн, що беруть участь в угоді, зберуться на місяць раніше запланованого терміну, щоб заслухати доповідь про стан ринку нафти і сценарії його розвитку. ОПЕК+ стурбований ситуацією, яку спровокував коронавірус. Міністри побоюються, що ситуація може істотно позначитися на споживанні нафти в світі, так як кількість авіаперевезень скорочується.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!