Головна Новини Суспільство події У Києві відбулася прем'єра фільму «Особливі» з Венсаном Касселем у головній ролі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві відбулася прем'єра фільму «Особливі» з Венсаном Касселем у головній ролі

У столичному кінотеатрі «Ультрамарин» відбулася прем'єра душевної кінострічки «Особливі» режисерів Еріка Толедано і Олів'є Накаша з Венсаном Касселем у головній ролі, яка розповідає історію двох волонтерів: іудея і мусульманина, які допомагали людям з аутизмом

5 лютого 2020, 15:34 comments2953
Поділіться публікацією:
У Києві відбулася прем'єра фільму «Особливі» з Венсаном Касселем у головній ролі

В Україні зворушливий фільм про особливих людей представив Почесний консул Ізраїлю Олег Вишняков.

Кінопрем'єру відвідали Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон, Олена Філонова, Василь Вірастюк, Роман Насиров, Марія Бурмака, Жан Беленюк, Ілля Ноябрьов, Наталія Васько, Ян Левінзон, Марія Мельник, Анна Саліванчук, Влад Ващук, Анна-Марія, група VIVIENNE MORT, Алла Медведєва, Сергій Нікітюк, Діма Сукач, Дмитро Горовенко, Макс Сосновський, Владлен Неклюдов, депутати-учасники Міжпарламентської групи дружби "Україна — Ізраїль", представники єврейських громад, а також батьки дітей-аутистів. Головною метою заходу було привернути увагу громадськості до проблем соціалізації аутистів.

"Було розуміння, що така дитина потребує інтеграції в суспільство. Але ніхто не знав як це зробити. Дітям-аутистам важко спілкуватися, вони не можуть дивитися в очі, а можуть видати людині все те, що про неї думають. Для них важко розуміти почуття людей. А ще важче людям усвідомлювати це і не боятися їх. Повірте, аутистам теж страшно. Через те, що вони відчувають сильніше за нас з вами і все відразу. Такі фільми проливають світло на проблеми аутистів. А ще показують які вони незвичайні й талановиті. Це потрібно показувати і розповідати, адже ми всі люди. І підтримувати один одного – невід'ємна частина життя", — зазначив Олег Вишняков.

Світова прем'єра фільму "Особливі" відбулася на 72-му Каннському кінофестивалі. В Україні ж фільм увійде в прокат 6 лютого.

Варто зазначити, що частину зборів з прокату піде на підтримку проекту Школа Кids Autism Games для дітей з аутизмом. Як і головні герої фільму "Особливі", Ви будете мати можливість підключитися до доброї справи – підтримати особливих дітей і зробити їх життя кращим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!