Головна Новини Суспільство події ТОП подій четверга: консультації щодо ринку землі від президента, небезпека у Франції і запуск "Дії"
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій четверга: консультації щодо ринку землі від президента, небезпека у Франції і запуск "Дії"

Сьогодні президент України Володимир Зеленський візьме участь у засіданні Верховної Ради і разом з прем'єром Олексієм Гончаруком і міністром МВС Арсеном Аваковим запустить корисний додаток

6 лютого 2020, 07:00 comments2690
Поділіться публікацією:
ТОП подій четверга: консультації щодо ринку землі від президента, небезпека у Франції і запуск "Дії"

Консультації від Зеленського. Сьогодні на засіданні Верховної Ради очікують президента України Володимира Зеленського, який буде консультувати нардепів по гучному питанню – ринку землі. Відомо, що проект закону сьогодні будуть розглядати у другому читанні. Джерела в "Слузі народу" повідомляють про те, що пропрезидентська фракція веде переговори про зняття поправок з ОПЗЖ, яка виступає проти цієї ініціативи.

Сесія ВРУ. Серед інших питань у парламенті на порядку денному — зміни до Конституції щодо скасування адвокатської монополії і про створення допоміжних органів ВРУ. У першому читанні депутати будуть розглядати посилення адмінвідповідальності щодо незаконної торгівлі пальним. Крім того, нардепи можуть підписати ратифікацію з Європейським інвестиційним банком.

Запуск "Дії". Сьогодні перші особи країни запустять мобільний додаток "Дія", а також онлайн-платформу "Дія. Цифрова освіта". У презентації братимуть участь президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Олексій Гончарук та голова МВС Арсен Аваков. Вже сьогодні українці зможуть замовити онлайн цифрове посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто.

Масовий протест. Сьогодні українським туристам, що перебувають у Франції, варто бути обережнішими. На 6 лютого в Парижі та інших великих містах заплановані акції протесту проти пенсійної реформи. Правоохоронці не виключають масові заворушення, тож місць масового скупчення людей краще уникати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!