Головна Новини Суспільство події Катастрофа літака в Туреччині, число жертв коронавірусу продовжує зростати: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа літака в Туреччині, число жертв коронавірусу продовжує зростати: дайджест нічних новин

У Стамбулі продовжує зростати кількість жертв аварійної посадки літака, крім того, щодня збільшується кількість жертв китайського вірусу

6 лютого 2020, 06:52 comments2428
Поділіться публікацією:
Катастрофа літака в Туреччині, число жертв коронавірусу продовжує зростати: дайджест нічних новин

Коронавірус продовжує набирати обертів

На судні Diamond Princess, яке"застрягло" через коронавірус  в Японії, виявили ще 10 осіб, які захворіли небезпечним китайським вірусом. У даний момент на лайнері знаходяться близько 3,7 тисяч людей, в тому числі 25 громадян України. Всі вони не можуть зійти на берег через карантин, який оголосили у зв'язку з виявленою хворобою.

Крім того, у Китаї число заражених короновірусом 2019-nCoV досягло 27,4 тисяч осіб. Не менш 562 осіб померли.

Аварія літака в Стамбулі, кількість жертв продовжує зростати

Кількість жертв після аварійної посадки літака, який викатився за межі злітно-посадкової смуги в Стамбулі, збільшилася до трьох осіб. За останніми даними, ще 179 осіб госпіталізовані, троє з них — в реанімації. Уточнено, що всього на борту знаходилися 183 людини.

В Єрусалимі автомобіль наїхав на пішоходів

В Єрусалимі автомобіль наїхав на пішоходів, в результаті чого постраждали не менше 14 осіб. Інцидент стався на вулиці Давид Ремез. Автомобіль виїхав на тротуар і збив групу молодих людей. Водій машини з місця пригоди зник.

Помер легендарний актор Кірк Дуглас

У США на 103-му році життя помер актор Кірк Дуглас. Кірк Дуглас — зірковий актор "золотої ери" Голлівуду. Крім того, письменник, філантроп і колишній посол доброї волі Держдепартаменту США.

На відміну від свого сина Майкла Дугласа, довга і успішна кар'єра в кіно Кірка була відзначена тільки почесним "Оскаром" 1996 році. Він  володар премії "Золотий глобус" за роль Вінсента Ван Гога в біографічній стрічці "Жага до життя".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!