Головна Новини Суспільство події ТОП подій п'ятниці: година запитань для Гончарука і Зеленський «в гостях» у Папи
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП подій п'ятниці: година запитань для Гончарука і Зеленський «в гостях» у Папи

Сьогодні президент України Володимир Зеленський відлетить в Італію, а в Київ прибудуть глави МЗС Угорщини та Данії

7 лютого 2020, 08:00 comments2303
Поділіться публікацією:
ТОП подій п'ятниці: година запитань для Гончарука і Зеленський «в гостях» у Папи

Зеленський в Італії. Сьогодні президент України Володимир Зеленський відлетить в Італію, де відбудеться зустріч з лідером республіки Серджо Маттареллою і прем'єр-міністром Джузеппе Конте. Вже завтра Зеленський здійснить офіційний візит до Ватикану, де передбачена аудієнція глави держави у Папи Римського Франциска.

Звіт Гончарука. Сьогодні засідання Верховної Ради розпочнеться з години запитань до уряду, на якому виступить прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Чиновник представить проміжний звіт уряду, після чого нардепи розглянуть в першому читанні зміни до Повітряного кодексу і закону про Нацполіцію. У другому читанні готують законопроект про сільськогосподарську кооперацію.

Іноземні делегації. Сьогодні в Києві відбудеться кілька зустрічей з представниками іноземних делегацій. З офіційним візитом в столицю України прибуде міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, який візьме участь у переговорах Спільної міжурядової українсько-угорської комісії з питань економічного співпраці разом з віце-прем'єром з європейської та євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебою. А голова МЗС України Вадим Пристайко сьогодні зустрінеться з колегою з Данії Йеппе Кофодом, після чого міністри дадуть відповіді на питання журналістів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!